Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for produkter og ydelser leveret fra Andiie.dk

Betaling

Betaling for et produkt eller ydelse købt hos Andiie.dk, vil altid ske via bankoverførsel. Efter faktura modtagelse har du 8 dage netto, til at få overført det fakturerede beløb. Ved din bankoverførsel bedes du angive “Faktura X” i “besked til modtager”. (X = Dit fakturanummer) Kontonummer og registreringsnummer til bankoverførslen, vil fremgå af din faktura.

Vær opmærksom på at fakturaen udsendes af Kretz Media, som Andiie.dk er en del af.

 

Ved betaling efter forfald

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned samt et gebyr på 100,00 DKK. Efter 3. rykkerudsending og ingen indbetaling til os, sendes fakturaen til inkasso.

 

Levering

Der er ingen fast leveringstid for vores produkter / ydelser. Men der kan være en individuel leveringstid på de forskellige produkter / ydelser, i så fald vil det fremgå i produkt- / ydelsesbeskrivelsen. Hvis der er aftalt en deadline, vil den selvfølgelig altid blive overholdt.

 

Fortrydelsesret

Normalt har kunder der handler på internettet 14 dages fortrydelsesret, denne fortrydelsesret bortfalder fordi det er specielt udviklede produkter / ydelser der leveres. Det vil sige at du derfor ingen fortrydelsesret har, når du har købt et produkt eller en ydelse hos Andiie.dk. Hvis ikke andet er aftalt forinden.

Hvis du mod forventning skulle være utilfreds, med den / det leverede ydelse / produkt, ser vi gerne at du skriver til os på Andreas@Andiie.dk. Fortæl hvad du er utilfreds med, så kan vi sikkert finde en løsning på det.

 

Fortrolighed

Andie.dk vil aldrig videresælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjepart. Dog er der et enkelt forbehold, ved kriminelle forhold såsom svindel vil IP-adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.